Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placa video nVidia Quadro K600 second hand

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19104 lei Lei
Cod produs
QUADRO K600
Out Of stock
Descriere
Placa Video nVidia Quadro K600 este o componenta PC de inalta performanta, ideala pentru profesionistii din domeniul grafic si al designului. Cu o capacitate de stocare de 1Gb si o latime de banda de 128 bit, aceasta placa video ofera o experienta vizuala superioara si o redare fluida a imaginilor.

Cu ajutorul tehnologiei avansate nVidia, Quadro K600 asigura o calitate exceptionala a imaginii si o precizie remarcabila a culorilor. Indiferent daca lucrati cu proiecte CAD complexe, animatii 3D sau editare video, aceasta placa video va va permite sa va exprimati creativitatea fara limite.

Fiind optimizata pentru performanta si stabilitate, Quadro K600 este compatibila cu cele mai recente aplicatii software de design si modelare. Cu suport pentru mai multe monitoare, puteti extinde spatiul de lucru si puteti vizualiza simultan mai multe proiecte.

Aceasta placa video este un produs esential pentru orice pasionat de grafica si design. Cu Quadro K600, veti experimenta performanta si calitate superioara in toate proiectele dvs.

PLACA VIDEO
CHIPSET VIDEO  nVidia
MODEL PLACA VIDEO  Quadro K600
TIP MEMORIE VIDEO  DDR3
CAPACITATE MEMORIE VIDEO  1 GB
BUS MEMORIE  128 bit
CUDA CORES  192
REZOLUTIE MAXIMA  3840 x 2160
DIRECTX  11
OPENGL  4.4
CONECTORI  1 x DVI, 1 x DisplayPort
SISTEM DE RACIRE  Activ
Trimite mesaj
Din Gura in Gura