Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Comunicator ethernet IP-150 Paradox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36803 lei Lei
Cod produs
IP 15
Out Of stock
Descriere
Paradox Comunicator Ethernet IP-150 Conectati-va de la distanta la sistemul dvs. de alarma Paradox cu comunicator IP150 conectare centala la ethernet.

Modulul Comunicator Paradox Ethernet IP150 permite conectarea sistemului dvs. de alarma Paradox la reteaua Ethernet. Acesta pfera ofera o serie de beneficii pentru controlul si monitorizarea de la distanta a proprietatii dvs.

Caracteristici principale:

Compatibil cu centralele Paradox Digiplex EVO, Spectra SP, MG5000, MG5050 si MG5075

Monitorizare TCP/IP si UDP

Suporta DHCP si conexiuni P2P

Notificari automate prin e-mail despre evenimente

Comanda de la distanta si configurare prin browser web

Actualizare software

Beneficii Comunicator Paradox Ethernet IP150:  Monitorizati-va proprietatea de la distanta: Vizualizati starea sistemului dvs. de alarma si primiti notificari privind evenimentele. Monitorizati sistemul de alarma oriunde v-ati afla, prin intermediul unui browser web sau al aplicatiei Paradox Insite Gold (achizitionata separat).

Control de la distanta: Armati si dezarmati sistemul de alarma, verificati zonele si vizualizati  de la distanta prin intermediul smartphone-ului sau al computerului.

Notificari automate: avertizare prin e-mail in caz de evenimente, cum ar fi alarme, defectiuni ale sistemului sau alte evenimente importante.

Configurare usoara: Conectati modulul la reteaua dvs. si configurati-l prin intermediul unui browser web.

Actualizari software: Beneficiati de cele mai recente caracteristici si imbunatatiri de securitate prin intermediul actualizarilor software periodice.

Observatii pentru comunicator IP150 conectare centala la ethernet:

Paradox Insite Gold este o aplicatie separata care necesita achizitionare.

Este compatibil cu o centrale Paradox Digiplex EVO, Spectra SP, MG5000, MG5050 si MG5075, asigurand o integrare fara probleme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura