Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Contact magnetic wireless Ajax DoorProtect alb 7063

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11043 lei Lei
Cod produs
AJAX7063
Out Of stock
Descriere
Protejati-va proprietatea cu contactul magnetic wireless Ajax DoorProtect Alb 7063
Ajax DoorProtect Alb 7063 este un contact magnetic wireless fiabil, conceput pentru a detecta deschiderea usilor si ferestrelor. Acesta face parte din sistemul de securitate Ajax si comunica in mod wireless cu hub-ul central..
Acest contact magnetic utilizeaza un magnet si un reed switch pentru a detecta cu precizie deschiderea usilor si ferestrelor. Cand magnetul se departeaza de contact cu mai mult de 1 cm, acesta trimite un semnal catre hub-ul central, declansand sirena (daca este configurata) si notificandu-va pe telefon prin intermediul aplicatiei mobile Ajax.
Compatibil cu sistemul Ajax Contactul magnetic DoorProtect este compatibil cu intregul sistem de securitate Ajax, integrandu-se perfect cu alte dispozitive Ajax. Acestea sunt: detectoare de miscare, detectoare de fum si senzori de inundatie. Acest lucru va permite sa creati un sistem de securitate personalizat, care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra specifice.
Instalare usoara si design elegant Contactul magnetic DoorProtect este usor de instalat pe usile si ferestrele din locuinta dumneavoastra, fara a fi necesare cabluri sau foraje complicate. Dispozitivul are un design elegant si compact, care se potriveste discret cu orice interior.
Beneficii ale alegerii contactului magnetic Ajax DoorProtect:  Detectare fiabila a deschiderilor usilor si ferestrelor
Compatibil cu sistemul Ajax pentru o securitate completa
Instalare usoara si fara fir
Design elegant si discret
Protejati-va proprietatea cu ajutorul contactului magnetic wireless Ajax DoorProtect Alb 7063 si bucurati-va de linistea sufleteasca pe care o ofera un sistem de securitate de incredere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura