Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

buton iesire aplicabil no YLI ABK-805

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
ABK-805
Out Of stock
Descriere
Buton iesire YLI ABK-805 - Iesire facila si sigura din cladiri

Acest buton iesire aplicabil YLI ABK-805 este o solutie robusta si eleganta pentru controlul accesului la iesirea din cladiri, birouri, spatii comerciale etc. Permite deschiderea usilor cu incuietori electrice (electromagneti, bolturi electrice etc.) prin simpla apasare a butonului, oferind o iesire facila si sigura.

Functionare simpla si eficienta Butonul ABK-805 este extrem de usor de utilizat. O simpla apasare pe buton declanseaza un semnal catre sistemul de control acces, care deblocheaza usa pentru o perioada prestabilita. Butonul are un LED indicator care se aprinde verde pentru a confirma deschiderea usii.

Design robust si elegant Realizat din otel inoxidabil de inalta calitate, butonul ABK-805 este construit pentru a rezista la uzura intensa si vandalism. Designul sau elegant si modern se potriveste perfect cu diverse stiluri de design interior.

Instalare facila si conectivitate simpla pentru buton iesire aplicabil YLI ABK-805Butonul ABK-805 se instaleaza usor, fie incastrat, fie pe suprafata, cu ajutorul suruburilor incluse in pachet. Conectarea la sistemul de control acces se realizeaza prin cablare simpla cu 2 fire, conform schemei incluse. Butonul functioneaza la o tensiune de alimentare de maxim 36Vcc, 3A. Beneficii ale utilizarii butonului iesire YLI ABK-805:  Solutie robusta si eleganta pentru iesire din cladiri

Functionare simpla si eficienta prin apasare

Design modern din otel inoxidabil

Instalare facila si conectivitate simpla

Alegeti butonul iesire YLI ABK-805 pentru o solutie fiabila si eleganta de control acces la iesirea din locatia dumneavoastra!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura