Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Router 3 port-uri wireless N 300Mbps Tenda F303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5952 lei Lei
Cod produs
F303
Out Of stock
Descriere
Tenda F303 este un router wireless cu 3 porturi, ce ofera o viteza de transfer de pana la 300 Mbps. Acesta functioneaza pe frecventa de 2.4 GHz si este compatibil cu standardele 802.11b/g/n.

Routerul TENDA F303 este echipat cu 4 antene externe, care asigura o acoperire mai buna a semnalului wireless in intreaga locatie. Aceasta permite utilizatorilor sa se bucure de o conexiune stabila si rapida la internet in orice colt al casei sau biroului.

Cu ajutorul celor 3 porturi LAN 10/100Mbps, acest router permite conectarea dispozitivelor prin cablu, cum ar fi computere, console de jocuri sau imprimante. De asemenea, dispune de un port WAN pentru conectarea la modemul de internet.

TENDA F303 vine cu o interfata web intuitiva, care permite utilizatorilor sa configureze si sa administreze usor setarile retelei. Aceasta include functii precum filtrarea adreselor MAC, controlul parintal si setarea prioritatii de banda pentru diferite aplicatii.

Acest router ofera, de asemenea, suport pentru multiple moduri de operare, cum ar fi modul Router, modul AP (Access Point) si modul WISP (Wireless Internet Service Provider). Aceasta il face versatil si potrivit pentru diferite scenarii de utilizare.

In concluzie, TENDA F303 este un router wireless puternic si fiabil, ce ofera o viteza de transfer de pana la 300 Mbps si multiple functionalitati. Cu ajutorul acestui router, utilizatorii pot beneficia de o conexiune rapida si stabila la internet, atat prin cablu, cat si prin conexiunea wireless.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura