Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cablu DC (1.5 m, cu mufa 2.1/5.5)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

319 lei Lei
Cod produs
CABLU DC
Out Of stock
Descriere
Cablu DC (1.5 m, cu mufa 2.1/5.5)

Cablu alimentare DC 1.5m mufa 2.1/5.5 este proiectat pentru a oferi o conexiune sigura si stabila intre sursa de alimentare si diversele dispozitive electronice. Aceasta lungime asigura flexibilitate in organizarea spatiului de lucru sau a zonei de acasa, facilitand conectarea dispozitivelor amplasate la distante moderate de sursa de curent.

Iata cateva dintre specificatiile si utilizarile sale comune:  

Lungime: 1.5 metri

Conectori:

Mufa DC tip 2.1 x 5.5 mm pe o parte

Conectorul din celalalt capat poate varia in functie de aplicatie (ex: mufa baril, conectori spade, capat dezizolat)

Compatibilitate si Utilizare Versatila cablu alimentare

Mufa de dimensiuni 2.1/5.5 mm face acest cablu compatibil cu o gama larga de echipamente electronice, inclusiv camere de supraveghere, routere, lumini LED si alte dispozitive care necesita o alimentare de 12V DC. Versatilitatea sa il recomanda pentru utilizare in aplicatii rezidentiale, comerciale, precum si in proiecte DIY.
Utilizari comune pentru cablu alimentare DC 1.5m mufa 2.1/5.5:
Alimentarea routerelor, camerelor de supraveghere, consolelor de jocuri, difuzoare portabile si a altor dispozitive electronice cu conectori DC compatibili.
Conectarea la power bank-uri sau adaptoare de alimentare cu mufe DC potrivite.
De retinut pentru acest cablu alimentare:  Asigurati-va ca polaritatea mufei (centrul pozitiv sau negativ) corespunde dispozitivului pe care il alimentati. Specificatiile privind polaritatea sunt de obicei mentionate pe dispozitiv sau pe adaptorul de alimentare original.
Verificati consumul de energie al dispozitivului pe care doriti sa il alimentati si asigurati-va ca mufa si cablul pot suporta amperajul necesar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura