Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adaptor semnal video complex PAL la VGA AD 001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1395 lei Lei
Cod produs
AD 001
Out Of stock
Descriere
Adaptor semnal video compozit PAL la VGA - Conectarea usoara a dispozitivelor video la monitoare VGA Acest adaptor semnal video PAL-VGA AD001 va permite sa conectati dispozitive video cu iesire video compozit PAL la monitoare sau televizoare cu intrare VGA. Acesta este o solutie ideala pentru a reda semnalul video de la playere DVD, console de jocuri video vechi, camere video VHS sau alte dispozitive video pe monitoare VGA, care sunt inca utilizate pe scara larga, in special pentru aplicatii industriale sau comerciale.

Compatibil cu semnal video PAL Acest adaptor este special conceput pentru a procesa semnalul video compozit PAL, standardul video analogic utilizat in majoritatea tarilor europene, inclusiv Romania.

Conectivitate simpla Adaptorul dispune de conectori standard:

Conector RCA pentru intrarea video compozit PAL

Conector VGA pentru iesirea video

Conector jack de 3,5 mm pentru intrarea audio (optional, pe unele modele)

Conectarea este simpla si nu necesita drivere software. Trebuie doar sa conectati cablurile video RCA de la dispozitivul dvs. la intrarea adaptorului. Apoi conectati monitorul VGA la iesirea adaptorului utilizand cablul VGA (se achizitioneaza separat). Conectarea audio (daca este disponibila intrarea pe adaptor) se realizeaza prin cablu jack 3.5 mm (se achizitioneaza separat) de la dispozitiv la intrarea audio a adaptorului.

Calitate video analogica Deoarece acest adaptor converteste semnalul video analogic de la formatul PAL la formatul VGA analogic, calitatea video nu va fi la fel de buna ca la semnalul digital. Cu toate acestea, Adaptor semnal video PAL-VGA AD001 ofera o solutie rentabila pentru conectarea dispozitivelor video vechi la monitoare VGA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura