Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Video balun DS-1H18 set 2 bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1637 lei Lei
Cod produs
DS-1H18
Out Of stock
Descriere
Video balun Hikvision DS-1H18 - Transmisie eficienta a semnalului video (212 cuvinte) Conecteaza camera la DVR prin cablu UTP cu acest video balun DS1H18 transmisie semnal video Hikvision Acest video balun de la Hikvision, modelul DS-1H18, permite transmiterea semnalului video de la camera de supraveghere la DVR (dispozitiv de inregistrare video) pe cablu UTP (cablu retea) standard.

Compatibil cu tehnologia analogica HD-TVI Acest balun este special conceput pentru a functiona cu camere care utilizeaza tehnologia analogica HD-TVI, oferind o transmisie video de calitate superioara.

Specificatii tehnice video balun DS1H18  Distanta maxima de transmisie:

250m pentru rezolutie 720p

150m pentru rezolutie 1080p

Conectori BNC si RJ45

Impedanta: 75 Ohm (coaxial), 100 Ohm (UTP)

Instalare simpla video balun DS1H18 Balunul dispune de terminale cu surub pentru conectarea usoara a cablurilor si nu necesita alimentare externa.

Avantaje ale utilizarii video balunului Hikvision DS-1H18  Transmite semnal video de la camera la DVR pe cablu UTP rentabil

Compatibil cu tehnologia analogica HD-TVI pentru imagini detaliate

Instalare usoara fara alimentare externa

Video balun Hikvision DS-1H18 - Solutie practica pentru sisteme CCTV Acest video balun DS1H18 transmisie semnal video reprezinta o alegere potrivita pentru sistemele de supraveghere video care utilizeaza camere analogice HD-TVI si cablu UTP, oferind o solutie eficienta si economica pentru transmiterea semnalului video.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura