Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Controler WiFi Sonoff POWR320D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10056 lei Lei
Cod produs
SONOFF POWR320D
Out Of stock
Descriere
Economisiti energie si bani

Setati propriile parametri de consum de energie pentru a va reduce facturile la electricitate. Puteti ajusta cu usurinta valorile consumului de energie zilnic, saptamanal, precum si lunar acasa, de exemplu - atunci cand tinta de consum este atinsa, veti primi o notificare pe smartphone. Comutatorul ofera, de asemenea, un mod inch, care opreste automat aparatele dupa o anumita perioada de timp de fiecare data. Economisirea banilor nu a fost niciodata mai usoara!

O gama de aplicatii

Comutatorul marca Sonoff se va dovedi util aproape oriunde. Cu ajutorul lui vei verifica, printre altele, consumul lunar de energie electrica intr-un centru comercial sau o ferma. De asemenea, il poti folosi pentru a controla consumul zilnic de energie al garajului sau al piscinei tale.

Personalizat pentru ziua ta

Adapteaza dispozitivele conectate la comutator la programul tau zilnic. Produsul este echipat cu un cronometru, astfel incat sa puteti seta, de exemplu, cand doriti sa se aprinda lumina si cand doriti sa se stinga. In plus, comutatorul poate functiona chiar si fara acces WiFi - trebuie doar sa utilizati functia de suport LAN.

Acces si mai bun la informatii

Controlati in mod convenabil datele colectate de comutator. Conectati POWR320D la aplicatia eWeLink pentru a-l monitoriza de pe telefon! De asemenea, puteti instala un add-on dedicat pe laptop pentru a vedea ce electrocasnice sunt pornite sau pentru a verifica consumul de energie al apartamentului dvs. In plus, releul stocheaza datele acumulate pana la 6 luni - daca doriti, le puteti exporta cu succes si le puteti salva pe telefon. Dispozitivul are si un afisaj LCD incorporat, care va tine la curent cu privire la consumul total de energie, puterea curenta si consumul de curent al receptorului, printre altele.

Control vocal

Comutatorul inteligent functioneaza cu Asistentul Google si asistentii vocali Amazon Alexa. Cu doar cateva cuvinte, va puteti controla convenabil dispozitivele conectate! Nici macar nu trebuie sa te ridici din pat pentru a stinge luminile. In plus, produsul este compatibil si cu IFTTT si software-ul Alexa Energy Dashboard, care va permite sa urmariti consumul de energie electrica.

Ultimul in securitate

Utilizati comutatorul inteligent Sonoff fara sa va faceti griji cu privire la siguranta. Dispozitivul este echipat cu protectie avansata la suprasarcina, care va opri automat echipamentul conectat atunci cand sunt atinse valorile curente setate. In plus, carcasa dispozitivului este realizata din material PC de inalta calitate, care ofera o protectie eficienta impotriva incendiului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura