Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cablu UTP5 Cu 4 Perechi Dahua

0 stars: 0.00 din 0 pareri

126 lei Lei
Cod produs
UTP5
Out Of stock
Descriere
Cablu UTP5 cu 4 perechi este un produs de inalta calitate, fabricat de Dahua, unul dintre liderii de piata in domeniul solutiilor de securitate si comunicatii. Acest cablu UTP este proiectat pentru a asigura o transmisie eficienta a datelor in retelele de comunicatii.

Functionalitatea acestui cablu UTP5 consta in transmiterea semnalelor de date la viteze de pana la 1000 Mbps (1 Gbps). Acesta este ideal pentru utilizarea in retelele Ethernet, inclusiv in retelele locale (LAN), retelele de supraveghere video si alte aplicatii de comunicatii.

Caracteristicile cheie ale acestui cablu UTP includ:

1. Constructie de inalta calitate: Cablul UTP5 este fabricat conform standardelor industriale, asigurand o calitate superioara si durabilitate pe termen lung. Acesta este protejat impotriva interferentelor electromagnetice si a zgomotului, asigurand o transmisie stabila a datelor.

2. Design ergonomic: Cablul UTP5 este usor de instalat si de utilizat. Este flexibil si usor de manevrat, permitand o instalare rapida si simpla in diferite medii.

3. Lungimea optima: Cablul UTP5 este disponibil in diferite lungimi, astfel incat sa se potriveasca nevoilor specifice ale fiecarui proiect. Acesta poate fi taiat si personalizat in functie de cerintele de instalare.

4. Compatibilitate universala: Cablul UTP5 este compatibil cu majoritatea echipamentelor de retea si dispozitivelor Ethernet disponibile pe piata. Acesta poate fi utilizat in combinatie cu switch-uri, routere, camere de supraveghere, computere si alte dispozitive de retea.

Specificatiile tehnice ale cablului UTP5 sunt urmatoarele:

- Tip cablu: UTP (Unshielded Twisted Pair)

- Categorie: Cat5e

- Numar de perechi: 4

- Viteza de transmisie: 1000 Mbps (1 Gbps)

- Material conductor: Cupru

- Diametru conductor: 24 AWG

- Rezistenta la interferente electromagnetice: Da

- Lungime disponibila: Variaza in functie de necesitati

Aceste specificatii tehnice asigura o performanta excelenta a cablului UTP5, garantand o transmisie rapida si fiabila a datelor in retelele de comunicatii.

Pentru mai multe informatii si detalii specifice, va recomandam sa consultati fisa tehnica a produsului, care contine toate informatiile relevante despre cablul UTP5 de la Dahua.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura