Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Modul SFP Fibertechnic WDM 1000BASE-BX SM TX1550 RX1310 3KM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

521 lei Lei
Cod produs
FIBERTECHNIC WDM
Out Of stock
Descriere
Modul SFP Fibertechnic WDM 1000BASE-BX SM TX1550 RX1310 3KM este un dispozitiv de retea utilizat pentru transmiterea si receptionarea datelor prin fibra optica. Acesta este proiectat pentru a fi utilizat in retelele de comunicatii si ofera o solutie eficienta si fiabila pentru transmiterea datelor la distante de pana la 3 kilometri.

Functionalitatea acestui modul SFP este bazata pe tehnologia WDM (Wavelength Division Multiplexing), care permite transmiterea simultana a semnalelor de date in ambele directii pe o singura fibra optica. Modulul este compatibil cu standardul Ethernet 1000BASE-BX si ofera o viteza de transfer de pana la 1 Gbps.

Caracteristicile cheie ale acestui modul SFP includ:

1. Ethercom: Modulul SFP FiberTechnic WDM 1000BASE-BX SM TX1550 RX1310 3KM este compatibil cu interfetele Ethercom, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat intr-o gama larga de echipamente de retea, cum ar fi switch-uri, routere sau firewalls.

2. Modul Gbic: Acest modul SFP este proiectat in conformitate cu standardul Gbic (Gigabit Interface Converter), ceea ce il face compatibil cu majoritatea echipamentelor de retea care accepta acest standard. Aceasta asigura o compatibilitate si interoperabilitate facila cu alte dispozitive de retea.

3. Distanta de transmisie de 3 km: Modulul SFP FiberTechnic WDM 1000BASE-BX SM TX1550 RX1310 3KM este optimizat pentru transmiterea datelor pe distante de pana la 3 kilometri. Acest lucru il face potrivit pentru utilizarea in retele de dimensiuni medii si mari, care necesita o acoperire extinsa.

Caracteristicile tehnice ale acestui modul SFP sunt urmatoarele:

- Lungimea de unda de transmisie (TX): 1550 nm

- Lungimea de unda de receptie (RX): 1310 nm

- Viteza de transfer: 1 Gbps

- Tipul de fibra optica: monomod

- Conector: LC

- Putere de transmisie (TX): -9 dBm pana la -3 dBm

- Sensibilitatea de receptie (RX): -23 dBm

- Temperatura de operare: de la 0C pana la 70C

Modulul SFP FiberTechnic WDM 1000BASE-BX SM TX1550 RX1310 3KM poate fi utilizat intr-o varietate de scenarii, cum ar fi:

1. Extinderea retelelor de comunicatii: Acest modul SFP poate fi utilizat pentru a extinde retelele de comunicatii existente, permitand transmiterea datelor pe distante mai mari fara a fi necesara instalarea de noi cabluri de fibra optica.

2. Interconectarea echipamentelor de retea: Modulul SFP poate fi utilizat pentru a conecta diferite echipamente de retea, cum ar fi switch-uri sau routere, permitand transmiterea datelor intre acestea la o viteza mare si cu o latenta redusa.

3. Implementarea retelelor de stocare: Acest modul SFP poate fi utilizat in implementarea retelelor de stocare (SAN - Storage Area Network), permitand transferul rapid si sigur al datelor intre servere si dispozitivele de stocare.

In concluzie, modulul SFP FiberTechnic WDM 1000BASE-BX SM TX1550 RX1310 3KM este un dispozitiv de retea versatil si performant, care ofera o solutie eficienta pentru transmiterea datelor prin fibra optica pe distante de pana la 3 kilometri. Cu caracteristici tehnice avansate si compatibilitate cu standardele Ethercom si Gbic, acest modul SFP este potrivit pentru o gama larga de aplicatii in retelele de comunicatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura