Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acces point Ubiquiti Networks NanoStation M2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20683 lei Lei
Cod produs
Loco M2 Airmax
Out Of stock
Descriere
Ubiquiti Networks NanoStation M2: Un acces point wireless de inalta performanta pentru aplicatii Point-to-Point (PtP) si Point-to-Multipoint (PtMP)

Performante

NanoStation M2 este un acces point wireless de inalta performanta, capabil sa ofere viteze de pana la 150 Mbps pe o distanta de pana la 15 km. Este ideal pentru aplicatii Point-to-Point (PtP) si Point-to-Multipoint (PtMP), cum ar fi:

Conectarea de sedii la distanta

Crearea de retele wireless de lunga distanta

Furnizarea de acces la internet in zone rurale

NanoStation M2 foloseste tehnologia airMAX de la Ubiquiti, care ofera o performanta imbunatatita si o stabilitate mai mare in comparatie cu standardele Wi-Fi standard.

Usor de utilizat

NanoStation M2 este usor de utilizat si configurat. Pur si simplu conectati-l la o sursa de alimentare si la o retea Ethernet, apoi folositi interfata web pentru a configura setarile.

Design compact si robust

NanoStation M2 are un design compact si robust, care il face ideal pentru instalare in exterior. Este rezistent la apa si praf, conform standardului IP67.

Ubiquiti Networks NanoStation M2 este un acces point wireless de inalta performanta, ideal pentru aplicatii Point-to-Point (PtP) si Point-to-Multipoint (PtMP). Este usor de utilizat si are un design compact si robust.

Avantaje:

Performante ridicate, de pana la 150 Mbps

Suporta tehnologia airMAX de la Ubiquiti

Usor de utilizat si configurat

Design compact si robust.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura