Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atenuator optic Ultimode T-15 (SC, 5 DB)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3257 lei Lei
Cod produs
T-15 (SC, 5 DB)
Out Of stock
Descriere
Atenuatorul optic Ultimode T-15 (SC, 5 DB) este un dispozitiv de inalta calitate, proiectat pentru a reduce nivelul de putere a semnalului optic intr-o retea de fibra optica. Acest atenuator optic este echipat cu un conector SC si ofera o atenuare de 5 dB, asigurand o performanta optima in transmiterea semnalului.

Fabricat conform standardelor de calitate superioara, atenuatorul optic Ultimode T-15 este durabil si fiabil, asigurand o conexiune stabila si de incredere in retelele de fibra optica. Cu ajutorul acestui atenuator optic, puteti ajusta nivelul de putere a semnalului optic pentru a se potrivi cu cerintele specifice ale retelei dvs.

Atenuatorul optic Ultimode T-15 este usor de instalat si de utilizat, oferind o solutie eficienta si convenabila pentru optimizarea performantei retelei dvs. de fibra optica. Indiferent daca aveti nevoie de atenuare intr-un mediu de telecomunicatii, intr-un centru de date sau intr-o retea locala, acest atenuator optic va va oferi rezultate excelente.

Alegeti atenuatorul optic Ultimode T-15 (SC, 5 DB) pentru a beneficia de o calitate superioara a semnalului optic si pentru a asigura o conexiune stabila si fiabila in retelele de fibra optica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura