Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atenuator optic Ultimode T-12(SC, 2 DB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

321 lei Lei
Cod produs
T-12(SC, 2 DB)
Out Of stock
Descriere
Atenuatorul optic Ultimode T-12(SC, 2 DB) este un dispozitiv de inalta calitate, proiectat pentru a reduce nivelul de putere a semnalului optic intr-o retea de fibra optica. Acesta este echipat cu un conector SC si ofera o atenuare de 2 dB.

Atenuatorul optic Ultimode T-12(SC, 2 DB) este fabricat conform standardelor de calitate superioara si asigura o performanta excelenta in retelele de fibra optica. Acesta este ideal pentru a ajusta nivelul de putere a semnalului optic, asigurand o transmisie eficienta si fiabila a datelor.

Cu ajutorul atenuatorului optic Ultimode T-12(SC, 2 DB), puteti obtine o conexiune stabila si de inalta calitate in retelele de fibra optica. Acesta este potrivit pentru diverse aplicatii, inclusiv telecomunicatii, retele de date, retele LAN si multe altele.

Beneficiind de tehnologia avansata, atenuatorul optic Ultimode T-12(SC, 2 DB) ofera o atenuare precisa si constanta a semnalului optic, asigurand o transmisie fara erori si o performanta optima a retelei. Fiind usor de instalat si utilizat, acesta reprezinta o solutie convenabila si eficienta pentru optimizarea retelelor de fibra optica.

Alegeti atenuatorul optic Ultimode T-12(SC, 2 DB) pentru a beneficia de o calitate superioara a semnalului optic si pentru a asigura o transmisie eficienta si fiabila a datelor in retelele de fibra optica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura