Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Alimentator video 12V 2A cu fir

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1773 lei Lei
Cod produs
ALV12V2A
Out Of stock
Descriere
Alimentator video 12V 2A cu fir - Putere pentru dispozitivele video (212 cuvinte)

Acest alimentator video stabilizat 12V 2A ofera o sursa de alimentare fiabila pentru o gama larga de dispozitive video, inclusiv camere de supraveghere, monitoare, routere wireless si alte echipamente electronice care necesita o tensiune de 12V DC si un curent de pana la 2A.

Compatibil cu diverse sisteme de securitate Acest alimentator este compatibil cu majoritatea sistemelor de securitate CCTV, permitandu-va sa va alimentati cu usurinta camerele de supraveghere si alte echipamente video.

Specificatii alimentator 12V 2A:  Tensiune de intrare: 100-240V AC, 50/60Hz

Tensiune de iesire: 12V DC

Curent de iesire: 2A

Putere: 24W

Conector de intrare: Priza Schuko

Conector de iesire: Jack DC 5.5 x 2.1 mm

Lungime cablu: 1.5 metri

Alegerea ideala pentru alimentarea dispozitivelor video Acest alimentator video stabilizat 12V 2A este o solutie rentabila si eficienta pentru alimentarea camerelor de supraveghere, monitoarelor video, routerelor wireless si a altor echipamente electronice compatibile.

Aplicatii diverse alimentator 12V 2A Acest alimentator este potrivit pentru o varietate de aplicatii, inclusiv supraveghere video, sisteme audio/video, proiecte electronice DIY si multe altele.

Alimentarea fiabila a dispozitivelor video este esentiala pentru functionarea corecta a sistemului dvs. de securitate sau a altor echipamente video. Acest alimentator video 12V 2A cu fir ofera o solutie fiabila si convenabila pentru a va mentine dispozitivele alimentate si functionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura