Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sursa suplimentara 12V-3A PS-3020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6444 lei Lei
Cod produs
PS-302
Out Of stock
Descriere
Sursa suplimentara 12V-3A PS-3020

PS-3020 este o sursa suplimentara de alimentare destinata sistemelor de securitate. Conceputa pentru a oferi energie stabila si fiabila, aceasta unitate asigura functionarea optima a componentelor de alarma.

Caracteristici Tehnice

Tensiune de iesire: 12 V DC

Curent maxim: 3 A

Compatibilitate DSC, Paradox: Da

Tip produs: Sursa suplimentara pentru alarme

Unitatea PS-3020 este proiectata sa ofere o tensiune constanta de 12V si un curent de pana la 3A. Este compatibila cu sistemele DSC si Paradox, fiind ideala pentru alimentarea suplimentara a dispozitivelor de securitate.

Utilizare

PS-3020 este utilizata in principal pentru sistemele de alarma care necesita o sursa de alimentare aditionala sau de rezerva. Poate alimenta camere de supraveghere, senzori, sirene sau alte componente ale sistemului de securitate.

Categorii de Produse

- Surse de alimentare security

PS-3020 este o sursa suplimentara robusta si eficienta, asigurand alimentarea constanta a echipamentelor de securitate la 12V si 3A.

Aceasta sursa suplimentara PS-3020 este esentiala pentru mentinerea functionarii neintrerupte a sistemelor de alarme. Cu o tensiune stabilizata de 12V si capacitatea de a furniza un curent de pana la 3A, acest dispozitiv este compatibil cu sistemele DSC si se incadreaza in categoria surse de alimentare pentru securitate. Utilizarea sa este indicata in situatii unde echipamentele de securitate necesita o sursa aditionala pentru performante optime sau ca masura de precautie in cazul intreruperilor de curent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura