Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin it si security

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Alimentator 12V/2A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

375 lei Lei
Cod produs
AL12V2A
Out Of stock
Descriere
Alimentator 12V 2A - Putere pentru o gama larga de dispozitive Acest alimentator stabilizat 12V 2A camere video compact si versatil ofera o sursa de energie fiabila pentru o gama larga de dispozive electronice care necesita o tensiune de 12V DC si un curent de pana la 2A.

Compatibil cu diverse echipamente Datorita tensiunii standard de 12V DC, acest alimentator este compatibil cu o varietate de echipamente electronice, inclusiv:

Camere de supraveghere

Routere wireless

Benzi LED

Sisteme audio

Discuri externe portabile

Imp imprimante

Modemuri

Specificatii Alimentator 12V 2A:  Tensiune de intrare: 100-240V AC, 50/60Hz

Tensiune de iesire: 12V DC

Curent de iesire: 2A

Putere: 24W

Conector de intrare: Priza Schuko

Conector de iesire: Jack DC 5.5 x 2.1 mm (variaza in functie de model)

Lungime cablu: 1.5 metri (poate varia in functie de model)

Alegerea ideala pentru alimentarea dispozitivelor Acest alimentator 12V 2A reprezinta o solutie rentabila si eficienta pentru alimentarea unei game largi de dispozitive electronice.

Utilizari variate Indiferent daca aveti nevoie sa alimentati camera de supraveghere, routerul wireless, banda LED sau alte dispozitive electronice compatibile de 12V, acest alimentator versatil va ofera o solutie fiabila.

Alimentarea fiabila este esentiala pentru functionarea corecta a dispozitivelor electronice. Acest alimentator stabilizat 12V 2A camere video asigura o sursa de energie stabila pentru a va mentine echipamentele alimentate si functionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura